Balkonger skal ha hvite blomsterkasser (selskapet har ingen fast leverandør av slikt).

Det er ikke tillatt å lage hull i vegger for å henge opp lyslykter, blomsterpotter eller klatrestativ for planter. Hold balkongene ryddig over nivå for rekkverket, da det ser hyggeligere ut for alle og gjør at fasadene ser mer enhetlig ut.

Det er ikke tillatt å bruke grill på balkongene, uavhengig av type grill. Grilling skaper os og lukt som siver inn i mange leiligheter. I tillegg vil sprut av fett el på veggene øke brannfare og behov for vedlikehold på fasadene. Det er tillatt å grille på brostensbelagt området i hagen.

Unngå å spyle balkongene ved å kaste en bøtte vann utover etter vask – det renner ned til naboer og fasadene ser ikke pene ut.

Innsiden av balkongrekkverket og balkonggulv skal vedlikeholdes av aksjeeier selv. Fargekoden er en gråfarge med kode NCS S 4500 (fargen heter Larvikitt hos Jotun).

Montering av markiser kreves samtykke fra styret. Beboer har selv ansvar og risiko for installasjon og fremtidig vedlikehold/utskiftning. Det er kun tillatt med markise med vertikale striper i grønt og hvitt med fargekoden Sattler 315-423. Lengden på markisene må ikke gå utover egen balkonglengde. 

Muligheten for nye balkonger til leiligheter som ikke har balkong har tidligere blitt utredet av styret og lagt frem for generalforsamling. Styret vurderte at tiltaket ikke burde gjennomføres blant annet av hensyn til økning i fellesgjeld.